Top

Hondenaanhangers


Veel motorriijders willen graag de hond meenemen wanneer ze een dagje gaan touren of een motorvakantie plannen. Wij bieden hiervoor de oplossing in de vorm van een honden aanhanger. Wij hebben vier verschillende hondenaanhangers in ons assortiment, namelijk de DogTrailer, de DogMaster DM350, de DogMaster DM600 en de Jumbo DogMaster JDM600

Onze hondenaanhangers zijn zo gemaakt, dat de hond op een verantwoorde manier vervoerd kan worden. Zo worden alle aanhangers voorzien van ventilatierossters en ruitjes,zodat de hond ook naar buiten kan kijken. Onze ervaring is dat onze klanten uitermate tevreden zijn over het rijden met een hond in een aanhanger en ook de honden vinden het geweldig dat ze mee mogen. Eén van onze klanten heeft zijn ervaring gedeeld met anderen door middel van een artikel in het tijdschrift Hodenleven. Wilt u weten hoe deze klant het ervaart om te gaan motorrijden met de hond in een aanhanger? Lees dan het artikel in het tijdschrift "Hondenleven"

TCS Touring Club Schweiz
DogTrailer DT1
DogTrailer DT1
De DogTrailer DT1 is verkrijgbaar voor scooter en motor. De scooteraanhanger is uitgevoerd met een vaste as. Standaard wordt de DT1 geleverd in de kleur wit.
De DT1 is verkrijgbaar vanaf:
€ 1.415,00
DogMaster DM350
DogMaster DM350
De DM350 is gelijk aan de TM350, met aanpassingen zodat een hond op verantwoorde manier vervoerd kan worden. De aanhanger is voorzien van ventilatieroosters en een ruit
De DM350 is verkrijgbaar vanaf:
€ 2.605,00
DogMaster DM600
DogMaster DM600
De DM600 is gelijk aan de TM600, met aanpassingen zodat een hond op een verantwoorde manier vervoerd kan worden. De aanhanger is voorzien van ventilatieroosters en een raam in het deksel.
De DM600 is verkrijgbaar vanaf:
€ 3.685,00
DogMaster JDM600
DogMaster JDM600
De JDM600 is gelijk aan de JM600, met aanpassingen zodat een hond op een verantwoorde manier vervoerd kan worden. De aanhanger is voorzien van ventilatieroosters en een raam in het deksel.
De JDM600 is verkrijgbaar vanaf:
€ 3.765,00
Hondenaanhangers voor achter Motor, Scooter en trikes.