Top

Verhuur

Wilt u eerst uitproberen hoe het is om met een aanhanger achter de motor of scooter te rijden, dan bieden wij de mogelijkheid om eerst een aanhanger te huren.
Ook als u niet zelf een aanhanger wilt aanschaffen, maar op vakantie toch het gemak van een aanhanger wilt hebben, kunt u bij ons een aanhanger huren.
Wel dient u er zelf voor te zorgen dat de motor of scooter voorzien is van een trekhaak. Wij leveren en monteren ook trekhaken, maar deze worden niet verhuurd. 
Net als de trekhaak, kunnen wij zorgen voor een kentekenplaat, maar deze dient ook gekocht te worden.

Huur van een aanhanger kan per dag, weekend, midweek, week of meerdere weken. De verhuurtijden zijn als volgt:

Dag; s morgens vanaf 9.00 uur halen, volgende dag om 9.00 uur weer terug
Weekend; 'vrijdag vanaf 13.00 uur halen, maandag om 9.00 uur weer terug
Midweek; maandag vanaf 9.00 uur halen, vrijdag om 17.00 uur weer terug
Week; zaterdag vanaf 14.00 uur halen, de volgende zaterdag om 14.00 uur terug


Voor de verhuurvoorwaarden en prijzen: verhuurvoorwaarden. en prijzen.

In overleg kan eventueel van deze tijden afgeweken worden.

U kunt al een aanhanger huren vanaf € 35,00 per dag. Een compleet overzicht van de verhuurprijzen van de verschillende aanhangers vindt u in de verhuurvoorwaarden. en prijzen.

Wilt u een aanhanger reserveren voor verhuur, dan kunt u dat aangeven door het onderstaand reserveringsformulier in te vullen. Geef daarbij duidelijk aan welke aanhanger u wilt huren en welke periode u de aanhanger wilt huren. Wij gaan dan kijken of de aanhanger de door u gewenste periode beschikbaar is. Wanneer de periode beschikbaar is, sturen wij u een huurcontract en een factuur voor de reserveringskosten. Wanneer de factuur is betaald, wordt voor u de huurperiode definitief vastgelegd.
U dient ook uw telefoonnummer in te vullen. Wanneer de door u geselecteerde periode niet beschikbaar is, nemen wij telefonisch contact met u op om u een alternatief aan te bieden. Dit kan zijn, een andere periode, maar het kan ook zijn dat wij u een andere aanhanger aanbieden.